Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

MM Stoica anunţă că a picat transferul lui Garita. ”Negocierile au eşuat deocamdată”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21220095/1/arnold.jpg

Arnold Garita (27 de ani) are şanse mici să mai ajungă la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că impresarii camerunezului au pretenţii prea mari.

Gigi Becali nu este dispus să plătească sume mari pentru a-l aduce pe jucătorul ce se află încă la FC Argeş, formaţie ce a retrogradat în Liga 2, după ce a pierdut barajul cu Dinamo.

”Am înţeles că negocierile au eşuat deocamdată. Ne-a fost greu să jucăm împotriva lui. Gigi a vorbit cu impresarii şi la un moment dat a zis că se opreşte pentru că solicitările impresarilor pentru Garita erau mult peste ce dorea să ofere el. Sunt sume mult mai mari decât sumele pe care Gigi este dispus să le plătească pentru a-l înregimenta”, a explicat Stoica, pentru Orange Sport.

Garita a fost adus în Superliga în vara anului trecut, de la echipa franceză de liga a treia Bourg-en-Bresse.

”E clar că Garita a fost unul dintre cei mai buni de la noi, dar acum sunt prea la cald să vă spun dacă îl vom vinde sau îl vom lăsa liber. E treaba domnului Becali ce a spus. Noi trebuie să analizăm foarte bine toate situaţiile, deoarece este clar că în Liga 2 nu îi vom putea ţine unii jucători cu salariile pe care le aveau la prima ligă. Iar Garita este unul dintre aceştia.

Eu oricum am zis clar că vor rămâne la echipă doar jucătorii cu caracter şi am promis că cine vrea să plece e liber să plece. Trebuie să gestionăm foarte bine bugetul”
, a declarat recent Viorel Tudose, sponsor la FC Argeş, pentru ProSport, cu privire la plecarea lui Garita la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele