Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, după ce FCSB aproape că a ratat din nou titlul. ”Cu VAR rămânea 2-1!"

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20706389/1/sto.jpg

FC Voluntari şi FCSB au remizat, scor 2-2, în direct la Prima Sport 1. Vicecampioana ratează, astfel, şansa de a trece peste CFR Cluj în clasament.

Golul lui Cordea, din minutul 44, a fost anulat de Nemec, în al doilea minut de prelungiri al reprizei, din centrarea lui Ion Gheorghe. După o perioadă de dominare a oaspeţilor, Tănase a marcat, din devierea lui Edjouma, pentru 2-1. Doar că ceea ce trebuia să fie o victorie care să ducă echipa lui Toni Petrea pe primul loc s-a transformat într-un coşmar: degajare Popa, degajare Lopes, gol Costin! Jucătorul ilfovenilor fiind în poziţie suspectă de offside.

Imediat după fluierul de final, Mihai Stoica, team-managerul celor de la FCSB a ieşit cu o postare pe Facebook, prin care acuză golul al doilea al celor de la Voluntari.

”Horaţiu Feşnic impecabil, Valentin Avram - pe care l-am apreciat mereu - le-a oferit o şansă nesperată celor de la CFR.
Cu VAR rămânea 2-1”
, a scris Stoica pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele