Ultima oră
Avancronică / Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 2, de la ora 14:00 Avancronică / Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 2, de la ora 14:00
Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident” Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident”
Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională” VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional

MM Stoica, fermecat de Tavi Popescu după înfrângerea cu FC Argeş: „E fenomenal!”

FCSB Publicat pe 5 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20626718/1/fcsb-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-27-02-2022-3.jpg

Octavian Popescu, 19 ani, a impresionat în tricoul FCSB-ului în acest sezon, iar Mihai Stoica i-a transmis noi cuvinte de laudă.

Chiar dacă FCSB a pierdut ruşinos meciul cu FC Argeş, scor 0-1, managerul general al „roş-albaştrilor” tot a rămas impresionat de Popescu. La final, puştiul chiar a izbucnit în lacrimi din cauza neputinţei şi rezultatului.

„După meciul cu FC Argeş, primul om pe care l-am întâlnit a fost Mihai Pintilii. Şi mi-a zis «Ce fotbalist e Tavi Popescu». Amândoi am spus acelaşi lucru. A sclipit. 

E fenomenal! Nu face niciun meci slab. Cine spune că e slab, nu se uită la cifre şi habar nu are fotbal. Are viziune, ceea ce nu au mulţi fotbalişti în lume, care joacă doar în margine. El vede jocul excepţional şi are un serviciu extraordinar.

 El nu joacă pentru el, nu e genul ăsta de jucător. O să fim bucuroşi să spunem că suntem contemporani cu el. E un copil care va ajunge un mare fotbalist”, a declarat MM Stoica, la Telekom Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele