Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21410021/1/fc-bihor-oradea-fcsb-cupa-romaniei-betano-27-09-2023.jpg

Gigi Becali a dezvăluit că a vrut să îl ia pe Ciprian Deac în urmă cu câţiva ani, dar MM Stoica s-a opus. Fotbalistul care a sclipit la CFR Cluj putea fi adus pentru un salariu de 5.000 de euro.

Patronul lui FCSB a punctat că lipsa de viziune a lui Stoica cu privire la Deac l-a făcut să nu îl mai consulte când aduce jucători.

”El, MM, săracul, el are dreptate! Numai că eu am fost încăpăţânat. Cu ce am fost eu încăpăţânat? Nu vi le mai spun.

S-a întâmplat o dată cu ăsta, cu Deac. Când puteam să-l iau cu 5.000 salariu şi nu l-am luat. De atunci, pentru că m-am luat după MM, deşi el avea dreptate. Dar pentru că Deac a ajuns ce a ajuns şi ne-a luat toate. De atunci eu n-am mai ascultat de MM deloc. Dar acum voi asculta!

Pentru că MM tot timpul spune. 'Bă, Gigi, păi ăla nu a făcut acolo'. Eu, din cauză că el atunci a greşit, îi spun, i le scot lui de ani de zile.

Bă, nu ştiu cât le ştie el, dar n-am mai ţinut cont de el deloc pentru că a greşit-o cu Deac.

L-am pedepsit. Dar acum mi-am dat seama”,
a spus Becali.

FCSB transferă încă un fundaş african

 

Succesul pe care îl are Ngezana la FCSB pare că i-a dat încredere lui Gigi Becali să mai transfere un jucător african.

Conform Fanatik, Nana Antwi de la Urartu, fosta adversară a Farului în Conference League, a semnat deja cu FCSB şi va fi prezentat după 1 ianuarie.

”Primul jucător care va fi anunţat la FCSB după 1 ianuarie, care e semnat deja, este un fundaş ghanez.

Este Nana Antwi, legitimat la FC Urartu, a jucat împotriva lui Gică Hagi, jucător de bandă, fundaş de bandă. Joacă ambele şi dreapta şi stânga, la fel. E transferat, dar nu vor să-l anunţe. În primul rând fundaş de bandă dreaptă.

Specialitatea lui e bandă dreaptă, eu cred că vor şi la Pantea”, a spus jurnalistul Horia Ivanovici.

Nana Antwi are 23 de ani şi a mai jucat pe lângă Urartu şi la Lori Vanadzor (Armenia), Young Wise (Ghana) şi echipa a doua a celor de la Lille.

Ghanezul, care are şi cetăţenie armeană, este cotat la 250.000 de euro pe Transfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele