Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

MM Stoica îl atacă şi el pe Iordănescu: "Eu aş putea vorbi despre asta, nu tu!". Ce l-a deranjat pe managerul de la FCSB

FCSB Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20735523/1/agfzad03yzexnjq4mzuxodg4n2jmytawmjhiotm3mgfmnzbmyq-thumb.jpg


Edward Iordănescu a fost penalizat de către fostul colaborator Mihai Stoica pentru o declaraţie pe care a dat-o la finalul meciului cu Bosnia, pierdut cu 1-0 la Zenica.
 
MM îi reproşează fiului lui Anghel Iordănescu lipsa de curaj arătată în cele două meciuri jucate în fosta Iugoslavie, dar şi modul în care s-a referit la propria carieră, după înfrângerea cu Bosnia. Managerul general al FCSB-ului a dat exemplu câţiva antrenori care au scos capul pe plan european şi i-a transmis lui Iordănescu Jr. că nu se poate compara cu aceştia:
 
"Nu poţi să ceri să fie bărbaţi dacă tu nu rişti. Vezi că nu iese nimic, măcar rişti. Dar când faci echipa cum ai făcut-o... A vorbit de carieră. Nu are carieră! Carieră au cei care au dus o echipă în primăvara europeană. Am enumarat Zenga, Pratasov, Reghecampf, Petrescu, Dică, Şumudică, chiar şi Rednic.
 
Asta e ideea ca să vorbeşti de carieră. Eu aş putea să vorbesc de carieră că am 7 calificări în primăvarea europeană, dar nu vorbi de carieră când ai jumătate de titlu. Şi nu vorbi despre tine, că nu vrea nimeni să te audă despre asta", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.
 
"Eu n-am venit la echipa naţională să-mi stric cariera, am venit să fac performanţă şi am încredere în continuare în grupul de jucători. Trebuie să schimbăm lucrurile faţă de trecut, doar aşa avem o şansă pentru progres", a spus Iordănescu, la finalul meciului cu Bosnia.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele