Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

MM Stoica, impresionat de un jucător de la Farul. ”E adevărat că nu e foarte iute, dar compenseză cu foarte multă minte”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20856642/1/sm.jpg

Mihai Stoica s-a declarat impresionat de ascensiunea lui Constantin Grameni (18 ani), pe care oficialul celor de la FCSB îl urmăreşte de ceva timp.

Tânărul mijlocaş a bifat a treia reuşită stagională duminică, în victoria celor de la Farul Constanţa, scor 3-0, pe teren propriu, împotriva lui FC Argeş. Grameni fiind unul din tinerii pe care Gică Hagi se bazează la fiecare meci.

”Îl cunosc foarte bine pe Grameni dinainte de a debuta la Liga 1. Era la generaţia celor născuţi 2002, echipa naţională, jucau 4-2-3-1, iar el juca închizător cu Perianu.

Era un jucător foarte interesant. Mă aşteptam ca el să aibă mult mai multe meciuri, adică el e de o vârstă cu Pitu, Pitu a jucat foarte mult. Are 70 şi ceva de meciuri.

A început să joace mult mai târziu Grameni. Părea un jucător matur la 16-17 ani, chiar mă bucur că... e un copil foarte bun. Un jucător care poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională.

E adevărat că nu e foarte iute, dar compenseză cu foarte multă minte şi are un stâng chiar bun”
, a declarat MM Stoica, pentru cei de la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele