Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

MM Stoica, ironic cu privire la suspendarea lui Săpunaru. ”Poate câştiga recursul şi îi dădea o repriză de suspendare. E o glumă, totul e o glumă"

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20872864/1/sm.jpg

Cristi Săpunaru şi-a aflat sancţiunea, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova, pe care cei de la Rapid l-au pierdut cu 1-0. La vestiare a început tot scandalul, fără a fi cunoscut motivul nici până acum. Au fost îmbrânceli şi înjurături din partea ambelor tabere, din partea jucătorilor.

Experimentatul fotbalist al giuleştenilor a fost suspendat un meci. El nu va juca în play-off-ul Cupei României, cu CS Afumaţi, dar Adi Mutu îl va avea la dispoziţie pentru meciul cu Chindia, programat lunia viitoare.

MM Stoica, team managerul celor de la FCSB a ironizat decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

"Ce e interesant e faptul că dacă o suspendare e, cuantumul e mai mic decât de patru etape, nu se poate face recurs. Ar fi trebuit Comisia de Recurs, astăzi... Poate câştiga recursul şi îi dădea o repriză de suspendare. E o glumă, totul e o glumă", a declarat Stoica, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele