Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

MM Stoica l-a taxat pe Guardiola, după primele 45 de minute din City - Lyon: "E inexplicabil ce face"

Manchester City Publicat pe 15 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19452630/1/mm-stoica.jpg

Mihai Stoica nu îşi explică modul în care antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a abordat partida cu Olympique Lyon, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Oficialul celor de la FCSB se declară fan al antrenorului spaniol, însă crede că Guardiola a greşit tactica în meciul de sâmbătă seară, în care echipa sa a fost condusă la pauză de Lyon.

"Sunt mare fan Guardiola, dar ce face azi e inexplicabil. Nu te poţi califica doar cu De Bruyne şi Sterling, chiar dacă joci contra lui Jack Sparrow", a notat MM Stoica, într-o postare pe Facebook.

Manchester City, eliminată de Lyon, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Manchester City a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, sâmbătă, la Lisabona, cu scorul de 3-1 (1-0), de Olympique Lyon. Echipa franceză este pentru a doua oară în penultimul act, după ediţia 2009/2010.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele