Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

MM Stoica laudă un antrenor din SuperLigă: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal"

FC U Craiova 1948 Publicat pe 4 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20877831/1/sm.jpg


Mihai Stoia are doar cuvinte de laudă despre Marius Croitoru, antrenorul căruia îi prevede un viitor strălucit şi al cărui joc ofensiv îl apreciază de mai multă vreme.
 
Managerul general al celor de la FCSB e un fan declarat al lui Croitoru, pe care l-a susţinut pentru banca vicecampioanei României în trecutul apropiat, şi crede că Adrian Mititelu va trece peste perioada mai slabă pe care o traversează FC U Craiova şi îi va oferi în continuare încredere lui Croitoru. Ce-l impresionează pe MM? În primul rând capacitatea lui Croitoru de a dezvolta un joc combinativ aproape de poarta adversă, dar şi modul în care acesta a transferat foarte mulţi străini de calitate la FC Botoşani:
 
"Acum nu ştiu cine i-a adus, atunci îi aducea Croitoru, a dat multe lovituri. M-am ocupat ani de zile de asta. În momentul în care din 10 jucători nimereşti trei, e bine, dacă nimereşti şapte, e fantastic, şi îi cam nimerea.
 
Eu cred că îi dă credit Adrian Mititelu. De jucat, joacă. Doar la Croitoru îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal. Şi l-a pierdut pe Compagno, care era extrem de important. Adrian reacţionează ca un suporter, dar fotbal vede, faţă de alţii, care nu înţeleg nimic", a spus MM Stoica, pentru Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri