Ultima oră
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”

MM Stoica nu vrea să intre în conflict cu Florin Prunea. ”Marii vinovaţi sunt însă cei care promovează astfel de ieşiri”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20394345/1/ms.jpg

Florin Prunea a avut un atac de-a dreptul ieşit din comun la adresa lui Octavian Popescu, după derby-ul lui Dinamo cu FCSB, terminat cu victoria roş-albaştrilor, cu 6-0. Fostul portar l-a făcut praf pe Popescu, pentru modul în care a celebrat succesul de pe Arena Naţională, de duminică seară.

Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu, dacă pui mintea lui la o vacă, paşte pe asfalt. Ce pretenţii să ai la un needucat care n-are creier…”, a declarat Florin Prunea, la ProSport.

Mihai Stoica a declarat că nu vrea să intre în polemici cu Prunea şi a preferat să abordeze situaţia într-o manieră calmă, prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare.

„Oricât mi-aş dori să apăr un fotbalist, nu pot coborî la nivelul jignirilor proferate la adresa lui Octavian Popescu. Marii vinovaţi sunt însă cei care promovează astfel de ieşiri”, a scris Stoica, pe contul său de Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele