Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

MM Stoica, o nouă ”înţepătură” pe social media la adresa celor de la CFR Cluj

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20707861/1/stoica.jpg

Mihai Stoica nu îi iartă pe cei de la CFR Cluj, după ce echipa antrenată de Dan Petrescu a câştigat al cincilea titlu la rând în Casa Liga 1. El a scris pe o reţea de socializare: ”Salutăm Campioana Fuorigioco a României”.

Mesajul face trimite la faptul că soarta acestui titlu s-a decis ca urmare a unor reuşite marcate din offside.

Mesaj şi după ce ardelenii au câştigat titlul

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a postat un mesaj pe Facebook, în care acuză echipa CFR Cluj că a câştigat titlul cu ajutorul greşelilor de arbitraj, aşa cum şi-a dorit antrenorul Dan Petrescu.

"Şi-a dorit să câştige cu greşeală de <albitraj>, iată că visul a devenit realitate. Doar că nu era suficientă una. Trebuia şi noi să fim stopaţi prin acelaşi procedeu. Şi am fost.

Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile. Ştia că am avut la Cluj 13-1 şuturi pe poartă. La Buzău ar fi fost poligon! La anul, cu VAR, va fi altceva", a scris el anterior.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20707861/2/postare-stoica.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele