Ultima oră
Andrea Compagno, out de la FCSB: ”La revedere. Pleacă dacă avem oferte!” | VIDEO EXCLUSIV Andrea Compagno, out de la FCSB: ”La revedere. Pleacă dacă avem oferte!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina ”trage cortina” peste etapa din Serie A cu un succes în faţa lui Cagliari VIDEO | Fiorentina ”trage cortina” peste etapa din Serie A cu un succes în faţa lui Cagliari
Gigi Becali a sunat alarma şi anunţă noi transferuri la FCSB după egalul cu ”U” Cluj: ”Nu avem. Ne trebuie unul adevărat!” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a sunat alarma şi anunţă noi transferuri la FCSB după egalul cu ”U” Cluj: ”Nu avem. Ne trebuie unul adevărat!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea, victorie de moral în ”London West derby” VIDEO | Chelsea, victorie de moral în ”London West derby”
”El crede că ne distrăm la sală. Gâdilă mingea şi o dă la adversar!”. Gigi Becali îl distruge pe Octavian Popescu după meciul cu U Cluj | VIDEO EXCLUSIV
”El crede că ne distrăm la sală. Gâdilă mingea şi o dă la adversar!”. Gigi Becali îl distruge pe Octavian Popescu după meciul cu U Cluj | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB

Mohammad Murad, reacţie despre cumpărarea clubului Dinamo: ”Nu investesc în ceva ce nu e clar. Sper ca într-o săptămână, două să fie totul gata”

Dinamo Publicat pe 9 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20810961/1/mohammad-murad-1.jpg

Omul de afaceri Mohammad Murad a declarat, referindu-se la preluarea echipei de fotbal Dinamo, că nu este de acord să facă investiţii în ceva care nu este clar încă, dar speră ca într-o săptămână sau două să fie lămurite toate aspectele astfel încât să fie anunţată noua construcţie.

Murad a explicat, marţi, într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook, despre interesul său în a investi la Dinamo.

La Dinamo stau lucrurile aşa: sunt foarte multe subiecte de discutat din trecut. Tot ce s-a întâmplat rău din anii 40 şi ceva de când a fost înfiinţat clubul până acum sunt pe masa negocierilor. Sunt datorii, sunt probleme de abordare, sunt probleme de lipsă de performanţă.

Sunt probleme majore din care acum se încearcă să se tranşeze acele probleme care sunt din trecut. Se face o renovare, să nu zic o distrugere, încât să putem reconstrui ceva pe următorii 10 – 20. Sunt implicat în această construcţie, avem comunicare cu cei de la club şi cu administratorul special.

Nu e uşor deloc pentru că este vorba de o clarificare a tuturor aspectelor negative care pot să ducă la un nou blocaj în viitor. Încercăm să clarificăm totul ca să nu mai existe niciun blocaj”, a explicat omul de afaceri.

El a precizat că nu este de acord să investească în ceva care nu este clar.

Nu sunt de acord să fac o investiţie în ceva care încă nu e clar. Nimeni nu este de vină că nu e clar, sunt nişte proceduri foarte clare care trebuie făcute şi care au nevoie de timp. Acum e perioada de concediu, sunt multe persoane plecate în concediu, de primit multe răspunsuri, colaborez bine cu cei care sunt acolo.

Sper ca într-o săptămână, două să poată să fie gata totul să putem anunţa această nouă construcţie în care cred”, a transmis Murad.  

El a mai adăugat că sunt şi alţi oameni de afaceri care vor investi alături de el la Dinamo, dacă lucrurile se vor clarifica.

Sunt de acord, aştept răspunsul, dar mi se pare că putea să fie mai repede un pic, dar pe de altă parte, nu pot chiar acuza pe nimeni pentru că sunt probleme foarte vechi şi de acolo trebuie să plecăm. Fără o construcţie sănătoasă nu putem face nimic.

Ca să fie toată lumea liniştită şi Dinamo liniştit, sunt interesat şi nu sunt singur, mai sunt şi alţi oameni de afaceri. Eu sunt unul dintre ei, probabil cel mai cunoscut dintre cei care au optat să fie acţionari sau investitori la Dinamo”, a explicat omul de afaceri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele