adplus-dvertising
Ultima oră
CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor
Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare
Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi” Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi”
Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit
Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale
Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA

Moment antologic cu Klopp! Cum l-a prins băut pe Lewandowski: „Ca un câine de vânătoare! Regula numărul 1: nu încerca să-l fraiereşti”

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20468305/1/profimedia-0419945040.jpg

Robert Lewandowski şi Jurgen Klopp au trăit împreună o perioadă de glorie la Borussia Dortmund, unde au cucerit două titluri de campion în Bundesliga şi au reuşit să ajungă în finala Champions League. Asta s-a petrecut în sezoanele 2010-11, 2011-12. 

Totodată, acolo este locul în care Lewandowski s-a făcut cunoscut în toată lumea, iar acum, la ani distanţă, este favorit la Balonul de Aur 2021. Atacantul a acordat un interviu celebrei publicaţii  The Players’ Tribune, unde l-a caracterizat pe Jurgen Klopp şi a povestit două episoade savuroase cu celebrul tehnician neamţ. 

Jurgen Klopp nu a fost doar o figură paternă pentru mine. Ca antrenor era profesorul cel rău, dar în cel mai bun sens al expresiei. Era 2010 şi venisem de câteva luni la Borussia Dortmund, Jurgen a vrut să ma provoace şi am făcut un mic pariu. Dacă înscriam 10 goluri la antrenamente, trebuia să-mi dea 50 de euro. Dacă nu, trebuia să-i dau eu lui. 

Primele săptămâni a trebuit să-i plătesc de fiecare dată, dar după câteva luni roata s-a întors. Apoi mi-a spus ‘Stop, gata! Ajunge. Eşti pregătit acum’. El nu avea de gând să fii un fotbalist bun şi atât. Jurgen voia doar fotbalişti excelenţi. Nu o voia pentru el, ci pentru tine. 

Îmi aduc aminte un moment petrecut în vestiar, după ce am avut un weekend „petrecăreţ”. Există un truc vechi pe care îl fac fotbaliştii după ce au băut în oraş şi apoi au antrenament. Mânâncă foarte mult usturoi dimineaţa ca respiraţia lor să nu duhnească a alcool. Aşa că Klopp a venit înainte de antrenament în vestiar şi a început să adulmece peste tot, ca un câine de vânătoare: ‘Miros ceva, este usturoi!?’. Lecţia este să nu încerci niciodată să-l fraiereşti pe Jurgen Klopp, omul este prea deştept!”, a rememorat Lewandowski. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri