Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Moment emoţionant pentru Robert Lewandowski! Starul polonez va înfrunta cu Barcelona Bayern în grupele UCL

Bayern Munchen Publicat de Emanoil Ursache pe 25 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20832814/1/profimedia-0716483585.jpg

La primul sezon de la plecarea sa de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski va da piept cu echipa la care a cunoscut cele mai bune rezultate din cariera sa.

Barcelona, noua sa echipă, va întâlni în grupele Ligii Campionilor formaţia bavareză, în urma tragerii la sorţi transmisă în direct de către Prima Sport 2.

Bayern Munchen – Barcelona a devenit deja un clasic al UCL. În toate cele 11 întâlniri dintre cele două echipe, nemţii s-au impus de 8 ori, spaniolii de două ori şi o singură partidă s-a terminat la egalitate.

Sezonul trecut chiar, Bayern Munchen a învins de două ori în grupe Barcelona la scor de neprezentare. De notorietate rămâne, însă, victoria cu 8-2 a bavarezilor din august 2020, în faza sferturilor. Printre cei care au înscris s-a numărat şi Lewandowski, care, de altfel, cu 69 de goluri este cel mai bun marcator din istoria lui Bayern, din UCL.

344 de goluri şi 72 de pase decisive a reuşit Robert Lewandowski pentru Bayern Munchen, în 375 de apariţii oficiale. 

Inter Milano şi FC Viktoria Plzen sunt celelalte echipe din Grupa C, care vor juca împotriva formaţiilor Bayern Munchen şi Barcelona.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele