Ultima oră
În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”

În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”
Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia
Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin

Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin
Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping
Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024 Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024
Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda

Moment fabulos! Viorel Moldovan ”i-a cântat” în direct demisia lui Mandorlini după înfrângerea cu Sepsi: ”Fulgi de nea, vişinii, se anunţă norii negri!” ǀ VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat pe 18 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21427603/2/screenshot-29.png

Echipa Sepsi OSK a învins duminică seara, scor 2-1, formaţia CFR Cluj, în etapa a 20-a din Superligă. Clujenii sunt la al şaptelea meci consecutiv fără victorie în campionat.

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză.

Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

La finalul meciului, Viorel Moldovan a tras mai multe concluzii. Fostul internaţional a glumit pe seama lui Andrea Mandorlini şi a început analiza cu câteva versuri dintr-un colind.

De asemenea, nu ştie dacă ardelenii vor mai avea răbdare cu italian, având în vedere că FCSB s-a îndepărat de CFR, iar un nou titlu adus în gruia pare o misune dificilă în acest moment. 

”Fulgi de nea, vişinii, se anunţă norii negri!”

”Fulgi de nea, vişinii, se anunţă norii negri pustii. După meciuri fără victorie, ce ar trebuie să se întâmple? Ce să se întâmple? Ar trebui să vină Crăciunul. Un vot de încredere, da. Posibil să i se dea un vot de încredere lui Mandorlini. 

Sunt destul de sceptic din acest punct de vedere. Sunt multe meciuri. Chiar dacă o să caut să îi găsesc circumstanţe atenuante vizavi faţă de tot acest sezon. Cum a început, tot lotul schimbat, numai Camora a rămas titular. Eşti la CFR, ai 8 meciuri fără victorie. FCSB este la 8 puncte în faţă ta. Mult prea multe. Nu ştiu câtă răbdare va mai fi acolo”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

 

În clasament, CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 5, cu 29 de puncte. 

Andrea Mandorlini, iritat în momentul în care a fost întrebat de demitere

”Este greu de explicat, e greu de vorbit după acest meci. Am avut şansa de a face 2-0. Am suferit puţin, am condus cu 1-0, dar am făcut două greşeli şi am pierdut. Trebuie să ne îmbunătăţim compartimentul ofensiv pentru că golurile noastre sunt marcate de mijlocaşii centrali.

Am făcut multe greşeli în atac când puteam face 2-0. Consider că sunt un antrenor inteligent. De ce să fiu demis? Cine spune că rezultatele au fost proaste? Tu? Acum suntem foarte dezamăgiţi de acest rezultat, dar contează foarte mult următorul meci cu U Cluj”, a declarat Andrea Mandorlini după meci.

Echipele care au evoluat în meci

SEPSI OSK: Niczuly - Kecskes, Ninaj (Fl. Ştefan 62), D. Ciobotariu - Oteliţă, I. Gheorghe (Kallaku 46), N. Păun, R. Varga (Damaşcan 62) – M. Ştefănescu, Safranko (Rondon 62), C. Matei (M. Bălaşa 90). ANTRENOR: Bernd Storck

CFR CLUJ: R. Sava - Kresic, M. Ilie, Morgan (R. Filip 90) – E. Krasniqi, Tachtsidis, Cvek, Camora, Avonou (Deac 69) – Otele (Fica 68), Bîrligea (Juricic 82). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Cartonaşe galbene: Kecskes 24, I. Gheorghe 29, Damaşcan 86 / Fica 83

Arbitri: Marcel Bîrsan – Mircea Grigoriu, Florian Vişan – Claudiu Marcu

Arbitri VAR: Iulian Dima – Alexandru Filip 

Observator: Florin Hîncu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele