adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Moment istoric pentru perioada de transferuri de iarnă din Premier League! Cluburile au cheltuit un miliard de dolari

Premier League Publicat pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21001562/1/premier-league-1.jpg

Cluburile din Premier League au cheltuit suma record de 815 milioane de lire sterline (un miliard de dolari) în perioada de transferuri din ianuarie, conform unei analize Deloitte.

Chelsea Londra a cheltuit cei mai mulţi bani: 37 la sută din total, mai mult decât tot ce au cheltuit cluburile diin Bundesliga, La Liga, Serie A şi Ligue 1.

Clubul londonez l-a achiziţionat pe Enzo Fernandez de la Benfica Lisabona cu 106,8 milioane de lire sterline.

Precedentul record al Premier League pentru perioada de transferuri din ianuarie era de 430 de milioane de lire sterline şi a fost stabilit în 2018.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele