Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Moment superb cu Duckadam şi Van der Sar! Ce i-a spus legenda lui United Eroului de la Sevilla când s-au întâlnit: "N-a mai rezistat şi m-a întrebat asta"

Superliga Publicat pe 31 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19839592/1/vds.jpg

Helmuth Duckadam a intrat în istoria fotbalului pe 7 mai 1986, când a apărat patru penalty-uri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni câştigată de Steaua în faţa Barcelonei. Goalkeeperul a devenit atunci "Eroul de la Sevilla", iar performanţa sa a făcut înconjurul lumii.

Iar performanţa sa a uimit şi nume mari din lumea fotbalului, printre care se numără şi legendarul Edwin van der Sar (50 de ani), care a strâns 130 de selecţii în naţionala Olandei.

Duckadam a rememorat o întâlnire cu fostul portar de la Ajax, Juventus sau Manchester United, petrecută cu ocazia confruntării FCSB - Ajax din Europa League.

„Da, am rămas cu amintiri fantastice! Când am jucat cu Ajax, preşedintele lor, Edwin van der Sar, unul dintre monştrii sacri ai portarilor, a vrut să mă cunoască. La masa oficială ne-am întâlnit şi la un moment dat n-a mai rezistat şi m-a întrebat: ‘Hai, mă, Helmut! Cum e să aperi patru? Şi eu am mai apărat câte unul şi ştiu cât de mult m-am bucurat, dar cum te bucuri la patru?!'”, a povestit Helmut Duckadam într-un dialog cu jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele