Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

Momentul de la Cupa Mondială care l-a marcat pe Dan Petrescu: ”Vai, Doamne fereşte!”

CFR Cluj Publicat pe 3 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20939286/1/dan-petrescu-cfr.jpg

Dan Petrescu a comentat episodul controversat de la Cupa Mondială, din meciul dintre Uruguay şi Ghana, în care formaţia lui Luis Suarez s-a impus cu 2-0, dar ar mai fi avut nevoie de un gol pentru a putea merge în fazele eliminatorii.

Pe final, Uruguay putea primi o lovitură de la 11 metri fără probleme, la un fault în careu asupra lui Cavani, şi atunci s-ar fi calificat în detrimentul naţionalei Coreei de Sud.

Dan Petrescu a văzut şi imaginile cu Luis Suarez plângând şi i s-a făcut milă de fostul star al Barcelonei.

Vai, Doamne fereşte! Săracul de el (n.r. Luis Suarez), chiar mi-e milă. Sincer, era penalty acolo. Eu chiar nu mai înţeleg arbitrii. A fost o fază în minutul 93 la ei, mergea la monitor, vedea că a fost penalty şi se rezolva.

Cei de la Ghana sigur nu ar fi protestat. A fost fault clar! Când un arbitru nu îţi dă ce e al tău, clar că te superi. De ce nu s-au dus să vadă la monitor?”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Suarez, în lacrimi

Uruguay a învins cu 2-0 Ghana, în ultimul meci al grupelor Cupei Mondiale. Rezultatul a fost insuficient pentru sud-americanii, care au fost eliminaţi din competiţie.

Luis Suarez a făcut un meci foarte bun. Veteranul de 35 de ani a oferit o pasă de gol şi a creat mult pericol ofensiv, iar pe final a fost înlocuit. Camerele l-au surprins extrem de afectat pe bancă, după ce a aflat că cei din Coreea de Sud au preluat conducerea cu Portugalia.

Portugalia se califică în optimi de pe primul loc al grupei H, cu 7 puncte, urmată de Coreea de Sud, cu patru puncte, dar golaveraj mai bun decât al uruguayenilor.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele