Ultima oră
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”

Monica Niculescu şi Jelena Ostapenko au pierdut finala de dublu de la Doha

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20048673/1/profimedia-0594606859.jpg

Monica Niculescu şi letona Jelena Ostapenko au pierdut finala turneului de dublu de la Doha, Qatar, în faţa echipei Nicole Melichar (SUA)/Demi Schuurs (Olanda), scor 6-2, 2-6, 10-8.

Meciul a durat o oră şi 16 minute de joc, pe o vreme dificilă, cu vânt puternic.

Melichar şi Schuurs au fost favoritele cu numărul 2 ale competiţiei de la Doha.

Monica Niculescu şi Jelena Ostapenko au primit un cec de 17.750 dolari şi 305 puncte WTA la dublu. Cele două au făcut pereche la dublu în premieră.

 

Monica Niculescu (33 de ani, locul 48 WTA la dublu) rămâne cu 9 titluri WTA la dublu şi alte 18 finale jucate.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele