adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Monopostul lui Gasly, în flăcări pe circuitul din Singapore în cadrul sesiunii a doua de antrenament

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20874840/1/gas.jpg

Pierre Gasly (AlphaTauri) s-a autoevacuat, vineri, din monopostul său care era în flăcări, în timpul încercărilor libere de la Marele Premiu de Formula 1 din Singapore. Francezul a scăpat nevătămat, notează L’Equipe.

Monopostul a luat foc în zona boxelor.

Focul a fost stins rapid cu ajutorul extinctoarelor şi pilotul a putut ieşi.

Marele Premiu din Singapore este a 17-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Cursa este duminică, de la ora 16:00, în direct pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele