Ultima oră
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste

Monument dedicat lui Kobe şi Gigi Bryant! Stadiul proiectului

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 10 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21280674/1/twiiter-1.jpg

În urmă cu mai bine de trei ani, pe data de 26 ianuarie 2020, Kobe Bryant a decedat în urma unui accident aviatic. Alături de el, în elicopter, se mai aflau alte opt persoane, printre care şi Gianna Bryant. Gigi, aşa cum era alintată, era fiica lui Kobe şi avea doar 13 ani.

Atunci, vestea a făcut vâlvă în toată lumea, iar imaginile din NBA au fost cu adevărat impresionante. Toate echipele au avut câte un moment special în memoria lui Kobe.

Cea mai emoţionantă partidă a fost cea disputată de Los Angeles Lakers împotriva Portland Trail Blazers. Kobe, care a jucat toată cariera la echipa din Los Angeles, a fost omagiat timp de zeci de minute. LeBron James, prieten foarte bun cu Kobe, a ţinut un discurs care a mişcat audienţa prezentă la meci. Cu o seară înaintea tragediei, LeBron îl depăşise pe Kobe în clasamentul all-time de puncte marcate.

Acum, Lakers urmează să îl omagieze din nou pe "Black Mamba". Conducerea echipei de baschet a finalizat planul pentru construirea unui statui în memoria lui Kobe şi Gigi. Monumentul urmează să fie amplasat lângă Crypto,com Arena (fostul Staples Center), acolo unde Lakers îşi dispută meciurile de acasă.

Evenimentul de dezvelire a statuii ar urma să aibă loc pe 8 august 2024. Data are o semnificaţie aparte pentru fanii lui Kobe. Pe parcursul carierei de 20 de ani, Bryant a purtat numerele 8 (1996-2006) şi 24 (2006-2016).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele