Ultima oră
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi

Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”

EURO 2024 Publicat pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21581521/1/universitatea-craiova-otelul-galati-cupa-romaniei-betano-4-04-2024.jpg

Alexandru Mitriţă are un sezon excelent la Universitatea Craiova. Atacantul oltenilor a marcat 13 goluri şi a oferit 11 pase decisive în 32 de partide.

În acest context, tot mai multe voci au început să îl ceară cu insistenţă în lotul echipei naţionale pentru EURO 2024.

Leo Toader, fostul portar al Rapidului, a vorbit despre convocarea lui Mitriţă şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Florinel Coman, Valentin Mihăilă sau Denis Drăgu sunt preferaţi în detrimentul atacantului Craiovei.

Alex Mitriţă nu face faza defensivă la fel de mult ca şi concurenţii săi pe post, dar se află pe lista lărgită a selecţionerului Edi Iordănescu.

„Vezi că Mitriţă joacă în bandă unde trebuie să faci şi faza de apărare. Este un tip sclipitor pe faza de atac. Avem şi alţii care fac faza de apărare, nu o fac 100%, dar o fac mai mult. Mitriţă poate să fie o variantă oricând.

La mijlocul terenului nu putem să spunem că avem jucători cu talie. Avem Stanciu, Cicâldău şi Răzvan Marin care au 1, 70 şi puţin. Mitriţă prin viteză şi execuţii face diferenţa. Este în lotul lărgit, este urmărit, dar asta decide Edi Iordănescu.

 

Edi ţine la disciplină, dar nu avem probleme. Avem un regulament strict, băieţii îl respectă” , a spus Leo Toader, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele