Ultima oră
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Motivul pentru care CFR Cluj are rezultate bune în cupele europene. ”Înainte de meciuri nu mă gândeam la rezultatele astea”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20888320/1/rfc.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate. Partida a fost întreruptă timp de 15 minute, după ce un spectator a suferit un stop cardio-respirator.

Basarab Panduru este de părere că ardelenii au rezultate bune în cupele lui Dan Petrescu, care ştie să pregătească meciurile, aspect care lipseşte cu desăvârşire la FCSB. Trupa lui Nicolae Dică are un singur punct în primele patru etape din grupele Conference League şi un golaveraj ireal de 1:13.

 ”Nu pot să îmi explic. Înainte de meciuri nu mă gândeam la rezultatele astea. Nu mă gândeam la CFR. Nu mă gândeam că pot să îi bată două meciuri la rând fără să primească gol. Dar aici este altceva.

CFR are antrenor. Meciurile astea sunt câştigate cu cap şi cu tactică. Petrescu a câştigat meciurile astea două prin tactica lui. Nu puteau să intre în careu.

Victoriile sunt pe tactica lui Petrescu, pe mintea lui Petrescu. La FCSB nu mă gândeam că se poate întâmpla din nou, dar era deja 2-0 în minutul 16”
, a explicat Panduru, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele