Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Motivul pentru care Claudiu Niculescu a refuzat-o pe Dinamo: ”Am fost sunat şi eu!”

Dinamo Publicat pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21411459/1/niculescu.jpg

Clubul Dinamo Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord cu Željko Kopić pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei.

Željko Kopic a fost la prima aventură la un club mare şi a rămas cel mai longeviv antrenor al formaţiei Slaven Belupo în istoria de 110 ani a clubului şi a ajuns în finala Cupei Croaţiei în sezonul 2015-2016, una dintre cele mai mari performanţe din istoria clubului. 

Apoi a continuat la Hajduk Split în sezonul 2017-2018, pe care a dus-o, la rându-i, în finala Cupei. În 2018 a preluat Pafos FC, în prima ligă din Cipru, unde a fost foarte apreciat, câştigând un premiu de ‘’Coach of the Month’’ şi a reuşit victorii mari împotriva unor cluburi mari, precum Apoel, Omonia sau AEK.

Înainte de a ajunge la o înţelegere cu noul antrenor, Dinamo a a luat legătura cu mai mulţi tehnicieni. Printre ei, se numără şi Claudiu Niculescu. Fostul jucător o antrenează în acest moment pe CSC 1599 Şelimbăr, liderul fără drept de promovare din Liga 2.

El a explicat motivul pentru care nu a dorit să fie antrenorul echipei din Superligă. 

”Am fost sunat şi eu!”

”Am avut în toamna asta discuţii cu o echipă din Liga 1. Dar am refuzat, am zis că nu e momentul. Le-am mulţumit conducătorilor că s-au gândit la mine. Sunt un om parolist. Nu mai e niciun secret. Dinamo a discutat o serie de antrenori. Am fost sunat şi eu, dar nu am ajuns la nicio negociere. Le-am mulţumit. Asta e o ştire în premieră.

Cu două sau trei zile înainte de Kopic am fost sunat. Dinamo a sunat mai mulţi antrenori... Nu, nu mi-a fost frică. Tentaţia e mare. E vorba de Dinamo. Dar am refuzat. Le-am mulţumit că s-au gândit şi la mine. Am zis pas. Am un proiect interesant aici. Şi care nu e nici măcar la jumătate. 

Sunt într-un loc în care mă simt bine. Sunt sprijinit şi ajutat. Sper ca de aici să fac pasul mai departe, când va fi. Orice antrenor vrea pasul în Liga 1 sau în străinătate. Dar acum vreau să fac performanţă la Şelimbăr. Am o ambiţie foarte mare. Mai ales că se fac eforturi ca din sezonul viitor să avem drept de promovare”, a spus Claudiu Niculescu, pentru gsp. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele