Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Motivul pentru care Edi Iordănescu a fost demis de la CFR Cluj după numai 3 meciuri. Dezvăluirile unui jucător: ”Patronul l-a sunat pe team-manager”

CFR Cluj Publicat pe 23 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19312266/1/iordanescu-jr.jpg

Plecarea lui Edi Iordănescu (41 de ani) de la CFR Cluj a continuat să fie un mister până acum. Au ieşit la iveală, la momentul respectiv, mai multe posibilităţi ale demiterii, dar acum Damjan Djokovic a dezvăluit care a fost motivul real pentru care antrenorul a fost îndepărtat.

În pauza meciului cu Malmo, din preliminariile Ligii Campionilor, patronul l-a sunat pe Iordănescu şi i-a transmis să-l schimbe pe Arlauskis, care a gafat la reuşita suedezilor.

"În prima repriză, am primit gol. Patronul l-a sunat pe team manager: ’Portarul trebuie schimbat’. Antrenorul a refuzat. ’Bine. Atunci vei fi dat afară după a doua repriză’. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut şi a fost nevoit să plece", a spus Damjan Djokovic pentru ad.nl.

Edi Iordănescu a stat 3 meciuri pe banca CFR-ului. Pe lângă partida cu Malmo din Liga Campionilor, pierdută cu 0-1, a mai condus echipa în duelul din Liga 1 cu FC Botoşani, 1-1, şi în cel din Supercupa României cu Craiova, 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele