Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Motivul principal pentru care Denis Alibec şi-a prelungit contractul cu Farul. ”I-am promis”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21048615/1/alibec.jpg

Denis Alibec (32 de ani) continuă aventura la Farul Constanţa. Cel mai bun marcator din acest sezon al dobrogenilor şi-a prelungit acordul pe doi ani.

Experimentatul fotbalist s-a revitalizat sub bagheta lui Gică Hagi, devenind din nou un veritabil om de gol.

Acesta a explicat că Gică Hagi a fost principalul motiv pentru care a ales să rămână la dobrogeni.

 

”Ce să mă determine… oraşul, grupul, domnul Hagi. I-am promis că în România voi mai juca numai la Farul. Sper să joc mai bine decât am făcut-o anul acesta şi să reuşim să luăm campionatul.

Cred că se putea şi mai bine, mai ales că am pierdut puncte importante cu echipele mai mici, să zic aşa, dar important este meciul cu Rapid. Să luăm cele trei puncte şi să intrăm în play-off de pe primul loc.

Cu siguranţă va fi un play-off frumos, cu siguranţă toată lumea va da totul pe teren şi cred că vor fi meciuri foarte frumoase.

(n.r. Cu siguranţă vestea îi va bucura şi pe fani) Să sperăm că mă vor alături de ei şi după cum am spus, sper să fie cât mai mulţi alături de noi la fiecare meci”
, a declarat Alibec, pentru site-ul clubului.

Alibec a mai trecut în carieră pe la: Inter, Mechelen, Bologna, FCSB, Astra Giurgiu, Kayserispor, CFR Cluj şi Atromitos.

  • 11 goluri a reuşit atacantul în acest sezon al Superligii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele