Ultima oră
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!

MotoGP ajunge în ”Catedrala Vitezei”. Marele Premiu al Olandei se vede pe Prima Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 25 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20752185/1/moto-gp.jpg

Caravana MotoGP a ajuns în Olanda, pentru legendarul Mare Premiu de la Assen, supranumit şi ”Catedrala Vitezei”. Cursele celor trei clase vor fi duminică, de la ora 12:00, în direct pe Prima Sport 1.

Ploaia a dat peste cap sesiunea de vineri şi astfel am putea avea parte de surprize. Favorit este Fabio Quartararo, care şi-a securizat avansul în fruntea clasamentului. Principalii săi rivali sunt în acest moment ducatiştii Francesco Bagnaia şi Johann Zarco.

Quartararo este lider în clasamentul general, cu 172 de puncte, în timp ce spaniolul Aleix Espargaro (Aprilia), locul doi, are 138 de puncte şi ocupantul poziţiei a treia, Johann Zarco, are 111 puncte.

Quartararo este pe val

Francezul Fabio Quartararo (Yamaha) a câştigat, duminica trecută, Marele Premiu al Germaniei la MotoGP, a zecea etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză, cursă desfăşurată pe Sachsenring.

Pentru Quartararo este al treilea succes din acest sezon, după cele din Portugalia şi Catalonia.

Pe locul doi s-a clasat francezul Johann Zarco (Ducati), iar podiumul a fost completat de australianul Jack Miller (Ducati).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele