Ultima oră
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo

MotoGP ajunge pe traseul legendar de la Le Mans. Tot spectacolul este în direct pe Prima Sport!

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21120193/1/motogp.jpg

MotoGP programează în acest weekend una din cele mai aşteptate etape ale sezonului. Caravana ajunge în Franţa, pe superbul traseul de la Le Mans. Toată acţiunea este pe Prima Sport.

Francesco Bagnaia, campionul mondial în exerciţiu s-a distanţa în fruntea clasamentului şi pleacă din postura de favorit în Hexagon. Dar replica poate veni de la surprinzătorul Marco Bezzecchi.

Stagiunea a fost începută foarte bine de Brad Binder şi Jack Miller, ambii pe modele KTM. În timp ce pentru Aprilia, Maverick Vinales rămâne cel mai rapid.

Manşa sprint a MotoGP este programată sâmbătă, de la ora 16:00, în direct pe Prima Sport 1. În timp ce cursele vor fi duminică, de la 12:00, live pe Prima Sport 1.

Bagnaia şi-a arătat clasa la Jerez, runda precedentă

Francesco Bagnaia a câştigat Marele Premiu al Spaniei, de la Jerez, impunându-se în faţa sud-africanului Brad Binder.

Bagnaia (Ducati) a fost urmat în clasament de Brad Binder (KTM) şi de australianul Jack Miller (KTM).

La puţin timp de la startul Marelui Premiu al Spaniei, de la Jerez, Fabio Quartararo (Yamaha) a suferit un accident, ciocnindu-se cu portughezul Miguel Oliveira.  Cursa a fost întreruptă, iar Quartararo a rămas căzut pe pistă câteva minute, dar el a reuşit să fie prezent la al doilea start. Fabio Quartararo s-a clasat pe locul 10 la finalul cursei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele