Ultima oră
La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"

MotoGP: Pilotul italian Marco Bezzecchi a câştigat Grand Prix-ul Indiei

Auto-Moto Publicat pe 24 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21325465/1/motogp-logo.jpg

Pilotul italian Marco Bezzecchi (Ducati-VR46) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Indiei la MotoGP, a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză.

El a fost urmat de spaniolul Jorge Martin (Ducati-Pramac) şi francezul Fabio Quartararo (Yamaha).

Liderul campionatului, italianul Francesco Bagnaia (Ducati), a căzut în turul 14 şi mare are doar un avans de 13 puncte în clasamentul general faţă de Martin.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele