Ultima oră
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”

MotoGP revine pe traseul de la Mugello. Toată acţiunea este în direct pe Look Sport. Programul transmisiunilor

Auto-Moto Publicat pe 28 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20221666/1/moto.jpg

Campionatul Mondial de Motoclism ajunge pe un nou traseu de legendă. În acest weekend, pe Look Sport veţi putea urmări Marele Premiu al Italiei, disputat pe traseul de la Mugello.

Din cauza pandemiei de Coronavirus, etapa de anul trecut nu s-a putut disputa, astfel ne aşteptăm la dueluri echilibrate, în contextul în care lupta la vârf este extrem de strânsă şi nu se poate vorbi de un favorit clar. Ducati vrea să dea lovitura pe traseul de casă, dar va avea opoziţie puternică din partea celor de la Yamaha, care îi au în formă pe Fabio Quartararo şi pe Maverick Vinales.

Este un traseu pe care Marc Marquez excelează, dar multiplul campion mondial are şanse mari să nu reuşeasă un rezultat bun, în contextul în care nu este refăcut total din punct de vedere fizic. Singura sa şansă ar fi să plouă, iar traseul să devină greu de gestionat.

Programul transmisiunilor:

Vineri:

Antrenament 1: ora 10:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Antrenament 2: ora 14:10, în direct pe Look Sport 3 Motors

Sâmbătă:

Antrenament 3: ora 10:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

Calificări: ora 13:35, în direct pe Look Sport 3 Motors

Duminică:

Încălzire: ora 9:40, în direct pe Look Sport 3 Motors

Curse: ora 12:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele