Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mourinho deplânge accidentarea lui Spinazzola la EURO 2020. "Este o pierdere teribilă pentru Italia, dar imaginaţi-vă ce pierdere este pentru mine"

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 5 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20276509/1/profimedia-0619283519.jpg

Noul antrenor al echipei AS Roma, portughezul Jose Mourinho, a deplâns accidentarea fundaşului lateral stânga italian Leonardo Spinazzola la EURO 2020. Spinazzola nu va putea juca în următoarele şase luni.

Leonardo Spinazzola (28 de ani) a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în meciul câştigat de "Squadra Azzurra" cu Belgia, scor 2-1, în sferturile de finală ale EURO 2020.

Marţi, 6 iulie, Italia înfruntă Spania, la Londra, în semifinalele Campionatului European. Selecţionerul Roberto Mancini nu poate miza pe doi fundaşi de bandă, Alessandro Florenzi şi Leonardo Spinazzola.

“Este o pierdere teribilă pentru Italia, dar imaginaţi-vă ce pierdere este pentru mine, care nu-l voi avea la dispoziţie timp de aproximativ şase luni. Emerson Palmieri (Chelsea, înlocuitorul său la echipa naţională) este un bun jucător, cu experienţă. Dar Spinazzola a jucat de o manieră incredibilă de la debutul EURO 2020. Suntem dezolaţi că l-am pierdut pe Spinazzola pentru startul sezonului, dar acesta este fotbalul şi trebuie să fim pregătiţi să începem antrenamentele”, a spus Jose Mourinho, pentru TalkSport.

Jose Mourinho, fostul antrenor al lui Tottenham, revine în Italia după 11 ani de la tripla reuşită cu Inter Milano - Liga Campionilor, Serie A şi Cupa Italiei. În sezonul trecut, AS Roma s-a clasat pe locul 7 în Serie A.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele