Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Mourinho şi Lampard, dialog încins în timpul meciului: "La naiba, Frank!". Mesajul Specialului pentru fostul său elev

Premier League Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19497631/1/jm.jpg


Victoria lui Tottenham în faţa lui Chelsea, la penalty-uri, în Cupa Ligii Angliei, a conţinut şi un moment inedit între Jose Mourinho (57 de ani) şi Frank Lampard (42 de ani), care au avut un dialog încins pe marginea terenului.
 
La a cincea încercare, Specialul a reuşit să-l învingă pe fostul mijlocaş ofensiv pe care l-a avut elev timp de patru ani la Chelsea. Dar nu fără controversă. Una care a venit în prima repriză, la puţin timp după ce Timo Werner a deschis scorul pentru albaştri. Nemulţumit de modul vocal în care se comportă Lampard, Mourinho a luat atitudine, iar camerele video au surprins un dialog tensionat: "La naiba Frank, nu te-ai fi ridicat la 3-0!", a transmis managerul lusitan, în timp ce ambii făceau gesturi largi în direcţia celuilalt.

Mesajul lui Mourinho pentru fostul elev

După meci, Lampard s-a oprit la a spune "ne-am distrat puţin pe margine", în timp ce Mourinho a dezvoltat puţin subiectul la conferinţa de presă, acolo unde a explicat ce nu i-a convenit în comportamentul fostului său elev: "La ultimul meci, când pierdeau cu 3-0 (n. red - West Brom - Chelsea 3-3, în Premier League, după 3-0 la pauză pentru gazde), mi-a părut rău pentru Frank, pentru că era trist şi tăcut pe bancă. Despre fotbal nu-l pot învăţa nimic, ştie fotbal, dar îi spun să stea liniştit când pierde şi calm atunci când câştigă. I-am spus că vorbeşte mai mult cu arbitrul decât cu jucătorii lui", a transmis portughezul.
 
Victoria din Cupa Ligii Angliei a fost prima pe care Mourinho a obţinut-o în cinci dueluri cu Frank Lampard.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele