Ultima oră
”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată ”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată
E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Abdallah, intrare horror la Benzar VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Abdallah, intrare horror la Benzar
VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo
VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski
Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta” Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta”

Mutare de senzaţie pregătită de Bayern Munchen, în cazul demiterii lui Julian Nagelsmann. UPDATE: Ultimele informaţii

Bundesliga Publicat pe 20 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20862741/1/nag.jpg

Bayern Munchen nu are cel mai bun start de campionat în Bundesliga, motiv pentru care oficialii încep să se gândească la posibile variante pentru înlocuirea lui Julian Nagelsmann. În acest weekend, bavarezii, campioni ai Germaniei, au pierdut cu Augsburg, scor 0-1, motiv pentru care discuţiile s-au aprins şi mai tare.

  • Bundesliga e LIVE pe programele Prima Sport, etapă de etapă

UPDATE marţi (20 septembrie), ora 13:30: Bayern Munchen se gândeşte, conform informaţiilor apărute în presa din Germania, să îl demită pe Julian Nagelsmann, dar vrea să profite de anumite clauze din contract care prevăd faptul că, în cazul în care va urma o serie de rezultate negative, antrenorul poate fi dat afară fără compensaţii financiare.

Însă, Oliver Kahn, conducător al clubului bavarez, a afirmat că în acest moment Nagelsmann are susţinerea oficialilor:

Nu nu ne interesează alţi antrenori la momentul actual. Suntem în continuare convinşi total de valoarea lui Julian. Trebuie să ne revenim. Imediat cum începem din nou campionatul, împotriva lui Leverkusen, trebuie să fim dedicaţi sută la sută şi concentraţi să câştigăm”.


Informaţiile iniţiale 

Presa din Germania începe să vehiculeze primele nume, iar în capul listei bavarezilor s-ar afla, se pare, Thomas Tuchel, plecat de la Chelsea în urmă nu cu foarte mult timp. Cu siguranţă că demiterea lui Nagelsmann nu e foarte aproape, dar nici foarte departe nu este.

În cazul în care va continua să nu aibă cele mai bune rezultate cu Bayern, dar nici cel mai bun joc, atunci în mod clar poziţia lui se va clătina serios. În plus, tehnicianul german Thomas Tuchel a afirmat, într-un mesaj postat în social media, că este devastat după ce a fost demis de la Chelsea Londra. Astfel, o revenire cât mai rapidă în fotbal l-ar încânta.

"Este una dintre cele mai grele declaraţii pe care le-am scris şi pe care speram să nu trebuiască să o scriu. Sunt devastat de faptul că parcursul meu la Chelsea a ajuns la final. Este un club unde mă simţeam acasă, atât profesional cât şi personal. Mulţumesc personalului, jucătorilor şi suporterilor care m-au făcut să mă simt binevenit încă de la început", a scris Tuchel.

Câştigător al Ligii Campionilor cu Chelsea în 2021, Tuchel şi-ar fi dorit să rămână pe Stamford Bridge mai mult timp: "Mândria şi bucuria pe care le-am simţit ajutând echipa să câştige Liga Campionilor şi Cupa Mondială a cluburilor vor rămâne mereu ţn memorie. Sunt onorat că am făcut parte din istoria clubului şi amintirile din ultimele 19 luni vor avea mereu un loc special în inima mea", a afirmat Tuchel.

Cine ştie, poate va semna cu Bayern Munchen, chiar dacă a antrenat Borussia Dortmund. Oricum, Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al campioanei Germaniei, a accentuat nevoia unei victorii în următoarea etapă de Bundesliga, într-un mesaj care poate fi interpretat drept un avertisment pentru Nagelsmann.

Avem obligaţia să învingem. Este ceva de depinde de noi toţi, nu doar de Julian Nagelsmann”, a spus oficialul bavarezilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele