Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Mutare în stilul Hagi! "Regele" l-a luat pe Robert Moldoveanu de la Dinamo. Anunţul lui Ioan Becali

Dinamo Publicat pe 10 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20544754/1/robert-moldoveanu.jpg


Gică Hagi continuă să fie activ pe piaţa transferurilor. După ce l-a adus pe Michael Omoh, antrenorul şi patronul Farului a pus mâna, în sfârşit, pe unul dintre jucătorii pe care-i urmărea de mai multă vreme: Robert Moldoveanu (22 de ani)! Dat afară de Dinamo, atacantul a semnat cu Farul, după cum a anunţat Ioan Becali.
 
Intrat într-un con de umbră după două accidentări grave, care i-au pus cariera în pericol, Robert Moldoveanu a avut o primă parte a sezonului cenuşie la Dinamo, jucând în 11 meciuri, dar fără a marca vreun gol. A şocat prin ratarea monumentală din meciul cu UTA Arad, apoi Mircea Redni l-a trimis la echipa a doua.
 
Cum Moldoveanu e unul dintre jucătorii din generaţia 1999 pe care Gică Hagi îi apreciază, Regele nu a stat prea mult pe gânduri în momentul în care a aflat că vârful nu mai e dorit în Şoseaua Ştefan cel Mare. Conform Fanatik.ro, tehnicianul Farului şi Ioan Becali au realizat transferul pe repede-înainte, Moldoveanu semnând deja cu echipa de la Malul Mării:
 
"Gică Hagi l-a dorit foarte mult pe Moldoveanu, de mai mult timp. Dinamo păstrează şi 30 la sută dintr-un viitor transfer", a declarat Ioan Becali, pentru sursa citată.
 
Cotat la 100.000 de euro, Moldoveanu a jucat ultima dată pentru Dinamo pe 15 octombrie, apoi Rednic l-a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile sale şi l-a trimis să se antreneze alături de formaţia secundă.
 
100.000 de euro e cota de piaţă a lui Moldoveanu.

VIDEO cu ratarea monumentală a lui Moldoveanu în meciul cu UTA Arad:



 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele