Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Mutare interesantă în Superligă! CFR Cluj a realizat primul transfer pentru perioada de mercato din iarnă

CFR Cluj Publicat pe 7 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20943494/1/agfzad1mowrmnzq0mzm1y2m3ztflnza1mgnhotaznzdkywflma-thumb.jpg

CFR Cluj a realizat deja primul transfer pentru perioada de mercato de iarnă. Campioana en-titre a României s-a înţeles cu fundaşul lateral Andrei Peteleu, care a mai evoluat în Gruia, potrivit site-ului ProSport.

Apărătorul în vârstă de 30 de ani i-a stârnit interesul lui Dan Petrescu datorită faptului că este capabil să evolueze atât în flancul drept, cât şi în flancul stâng al defensivei.

Andrei Peteleu este încă legitimat la Kisvarda, unde este coleg cu fostul portar al ”feroviarilor”, Otto Hindrich. Peteleu a ajutat formaţia maghiară să termine anul pe locul 3, evoluând în 9 din cele 16 partide pe care aceasta le-a disputat în actualul sezon din întrecerea internă.

62 de meciuri a jucat Andrei Peteleu pentru CFR Cluj, în care a marcat o dată şi le-a oferit colegilor săi 3 pase de gol, în intervalul iulie 2016 – ianuarie 2020, în care a câştigat alături de ardeleni de 3 ori Liga 1 şi o dată Supercupa României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele