Ultima oră
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului
Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini
Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua” Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”

Mutare pentru liniştea fanilor! Omul cu opt trofee adus de United la o zi după ruşinea istorică primită de la Mourinho

Premier League Publicat pe 5 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19504012/1/at.jpg


Alex Telles (27 de ani) e noul fundaş stânga al lui Manchester United, a anunţat, luni, gruparea din Premier League, la doar o zi după ce a fost umilită de Tottenham, 6-1 chiar pe Old Trafford.
 
Apărătorul lateral brazilian vine de la FC Porto, a semnat un contract valabil pe patru ani, cu posibilitate de prelungire pe încă unul, iar surse din presa britanică dezvăluie că mutarea pe axa Porto - Manchester s-a făcut pentru 15 milioane de euro: "E o onoare uriaşă să ajung la un club precum Manchester United. Trebuie să munceşti mult să ajungi într-un asemenea punct al carierei. Promit că voi da tot ce am pentru a acea succes! Am câştigat multe trofee la FC Porto şi vreau să continui pe acelaşi drum la United. Managerul are o direcţie clară pentru acest club şi abia aştept să îmbrac acest tricou faimos", a declarat, pentru site-ul oficial, sud-americanul adus să-i creeze concurenţă lui Luke Shaw în banda stângă a apărării diavolilor.
 
"Alex e un jucător pe care l-am urmărit mult timp, iar performanţele lui din ultimii ani sunt exact ce căutăm noi. E un luptător şi un câştigător şi va fi un adevărat câştig pentru echipă. Are calităţile fotbalistice şi umane pe care le vrem la Man. United", a spus şi managerul Ole Gunnar Solskjaer.
 
Produs al lui Juventude, Alex Telles a urmat drumul altor brazilieni spre Europa în 2014, când Galatasaray a plătit 6,15 milioane de euro pentru a-l transfera de la Gremio. Campion în Turcia, a petrecut un an împrumut la Inter, apoi, în 2016, a fost cumpărat de FC Porto pentru 6,5 milioane de euro. Cu o singură selecţie în naţionala Braziliei, unde postul de fundaş stânga e confiscat de Marcelo şi Alex Sandro, Telles are în palmares două titluri de campion al Portugaliei, unul de campion al Turciei, o Cupă a Portugaliei, două Cupe ale Turciei şi câte o Supercupă câştigată în cele două ţări.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele