adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Mutare surprinzătoare! CFR Cluj aduce împrumut un atacant de la Chindia

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20557012/1/neg.jpg

CFR Cluj este foarte aproape să mai bifeze un transfer. Cei de la ProSport scriu că formaţia din Gruia s-a înţeles cu Cristian Neguţ (26 de ani), de la Chindia Târgovişte.

Atacantul va evolua sub formă de împrumut până la vară, iar la schimb ardelenii îi vor ceda tot sub această formă pe Denis Rusu (20 ani) şi Mihai Butean (25 ani), ce nu au prins nici măcar un meci în trupa lui Dan Petrescu.

Neguţ a venit la Chindia în 2016 şi a avut evoluţii apreciate în compartimentul ofensiv, fiind cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 450.000 de euro. El are 16 prezenţe şi 3 goluri în acest sezon din Casa Liga 1.

CFR Cluj dă undă verde pentru transferul lui Chipciu: "Suntem dispuşi să-l lăsăm să plece!"

Indicat drept primul transfer al lui Marian Copilu la Universitatea Craiova, Alexandru Chipciu (32 de ani) nu întâmpină probleme din partea conducătorilor lui CFR Cluj, care ar fi bucuroşi să scape de salariul foarte mare al mijlocaşului ofensiv.

În timp ce Mihai Rotaru a negat public varianta unei veniri a lui Chipciu în Bănie, Cristi Balaj a alimentat discuţiile din jurul transferului fostului internaţional român. Între Chipciu şi club există o înţelegere conform căreia Alex poate pleca liber de contract, argumentul feroviarilor fiiind unul de ordin financiar. Cum Chipciu nu dă un randament care să-i justifice salariul, iar Dan Petrescu nu i-a oferit niciodată postul de titular incontestabil, decizia e una cât se poate de logică şi a fost confirmată de Cristi Balaj:
 
"Dacă s-ar găsi o echipă care să preia contractul, noi suntem dispuşi să-l lăsăm să plece. Daca pleacă la Craiova, nu avem nimic împotrivă, dar există o înţelegere acceptată între jucător şi club", a declarat preşedintele clujenilor, pentru Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele