Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Mutarea făcută de Dusan Uhrin la Dinamo! L-a readus pe preparatorul fizic Marius Dima, fost şi la FCSB

Dinamo Publicat pe 29 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20655707/1/uhrin-fb.jpg

Dusan Uhrin vrea să facă ordine la Dinamo cât mai repede, din toate punctele de vedere, astfel că a decis să aducă un preparator fizic în care are mare încredere, pe Marius Dima. Acesta a mai lucrat la Dinamo, dar e interesant că a activat şi la FCSB, în mandatul lui Bogdan Vintilă.

Dima a plecat de la FCSB din cauza acuzelor lui Gigi Becali, care reproşa faptul că jucătorii se accidentează foarte repede. Acum, potrivit GSP, preparatorul fizic a revenit în ”Ştefan cel Mare”, dorit fiind de Dusan Uhrin.

Sperăm să fie de bun augur şi să se vadă rezultatele cât mai curând posibil”, a declarat Iuliu Mureşan pentru sursa amintită, iar Marius Dima a fost deja la primul antrenament al lui Dinamo, la Săftica.

Dinamo, şanse să nu aibă alţi doi jucători la partida cu Chindia Târgovişte

Steliano Filip (27 de ani) şi Vlad Morar (28 de ani) au şanse foarte mici să joace în următorul meci al lui Dinamo, cu Chindia Târgovişte, din play-out-ul din Casa Liga 1. Sunt accidentaţi şi absenţele lor se pot prelungi în urma duelului cu formaţia pregătită de Emil Săndoi. Dinamo nu stă deloc bine la capitolul accidentări, mai având şi alţi jucători indisponibili.

Steliano Filip are probleme la aductori, Vlad Morar are dureri musculare şi, potriviti GSP, sunt şanse să absenteze în disputa cu Chindia Târgovişte. Rămâne de văzut în ce măsură stafful medical al lui Dinamo îi poate recupera pe cei doi, mai ales că indisponibili sută la sută pentru disputa cu târgoviştenii sunt Desire Azankpo (28 de ani, atacant), Mirko Ivanovski (32 de ani, atacant), Igor Jovanovic (32 de ani, fundaş central), Alexandru Răuţă (29 de ani, mijlocaş central), Cosmin Matei (30 de ani, mijlocaş) şi Răzvan Patriche (35 de ani, fundaş central).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele