Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Mutu, înaintea meciului cu Universitatea Cluj: "Va fi o seară extrem de complicată. Ne îngrijorează terenul"

Rapid Publicat pe 25 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20994264/1/adm.jpg


Tehnicianul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că înaintea meciului din deplasare cu Universitatea Cluj îl îngrijorează starea terenului.
 
“Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe care are nevoie de puncte. Ne aşteaptă şi un teren foarte greu. Va fi o seară extrem de complicată pentru noi. Trebuie să fim gata de muncă, gata de luptă şi să jucăm aşa cum trebuie pentru a obţine victoria. Cu siguranţă spectacolul va avea de suferit. Sper să nu plouă sau să nu ningă vineri. Ne dorim continuitate în victorii, ceea ce ne-ar menţine în primele 4. Ne îngrijorează doar condiţiile. Frică de adversar nu am”, a spus Mutu.
 
FC Rapid va întâlni echipa Universitatea Cluj, vineri, în deplasare, de la ora 20.00, în etapa a 23-a a Superligii, live pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele