adplus-dvertising
Ultima oră
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”

Mutu şi Niculae pot pleca de la Cluj cu doi jucători. Florin Ştefan şi Marco Dulca, ţintele Rapidului

Rapid Publicat pe 11 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20737123/1/mad.png


Aflat la Cluj pentru meciul de retragere şi lansarea cărţii autobiografice, Adrian Mutu poate folosi excursia în Ardeal şi în interes de serviciu. Antrenorul Rapidului şi preşedintele Daniel Niculae se pot întoarce la Bucureşti cu doi jucători noi, Florin Ştefan (CFR Cluj) şi Marco Dulca (Chindia Târgovişte).
 
Cum Junior Morais se află aproape de finalul carierei de fotbalist, Rapid trebuie să pregătească atât prezentul, cât şi viitorul, iar PlaySport.ro anunţă că Florin Ştefan, fundaşul stânga care a ajuns cu România în semifinalele EURO Under 21 din 2019, e prima soluţie. Adus de la Sepsi, Ştefan nu a reuşit să conteze cu adevărat în duelul de la distanţă cu titularul incontestabil Mario Camora, iar aducerea lui Karlo Brucic pe postul de fundaş stânga e un semn că Dan Petrescu nu are încredere în fostul tricolor. Cum Ştefan mai are contract cu CFR până în 2024, rapidiştii îl pot transfera doar în schimbul unei sume de bani pe care o vor stabili de comun de acord cu oamenii din conducerea lui CFR Cluj.

Marco Dulca vrea la Rapid!

Stabilit şi el la Cluj, fiul lui Cristi Dulca, fost jucător important în Giuleşti, a fost prima ţintă a feroviarilor în actuala perioadă de mercato. După un nou sezon bun la Chindia, Marco şi-a manifestat dorinţa de a pleca, iar el şi tatăl său văd în Rapid destinaţia perfectă. Cum contractul lui cu Chindia implică şi o clauză de reziliere, deloc mare, clubul condus de Dan Şucu şi Victor Angelescu trebuie doar să o activeze pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului central:
 
"Sincer, sper să pot pleca împreună cu Adrian Mutu de aici, chiar mi-aş dori să fac pasul la o echipă precum Rapid, o echipă de tradiţie, dacă nu în România, în străinătate. Chiar simt acest lucru, că e momentul să plec de la Chindia, poate voi vorbi şi cu Mutu acum, după acest meci, dar vom vedea. Ei trebuie să plătească şi o clauză de reziliere pe care o am, iar după acest lucru voi fi jucătorul lor, dacă se activează această clauză", a recunoscut Dulca, la Pro Arena.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele