Ultima oră
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem

Nae Constantin confirmă situaţia grea de la Petrolul. ”Financiar stăm prost. E păcat”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20938370/1/constantin.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, scor 2-0, într-un meci din etapa a 19-a a Superligii. Petrolul a urcat pe loc de play-off în clasament.

Gazdele au deschis scorul prin Meijers, în minutul 45+3. Acesta a înscris cu o lovitură de cap la un corner executat de Budescu. Al doilea gol al ploieştenilor a fost înscris de Cioiu, în minutul 90+4, care a profitat de o eroare uriaşă comisă de Ispas, care a pasat complet aiurea în faţa porţii.

Marius Constantin a mai bifat un succes pe banca celor de la Petrolul, însă tehnicianul a confirmat că sunt probleme de ordin financiar, iar promisiunile nu au fost încă onorate.

”Financiar stăm prost, cu terenul de antrenament stăm prost. Avem oameni lângă noi, dar dacă i-am avea pe toţi, n-am avea probleme.

E o echipă iubită, lumea ne încurajează, e păcat ca o astfel de echipă să nu poată fi finanţată, fară să existe salarii foarte mari.

(n.r. dacă sunt promisiuni că se va redresa situaţia) De un an şi jumătate, eu aştept să se rezolve. Speranţe sunt, promisiuni am avut tot timpul. Nu ştiu ce să vă spun, eu sunt antrenor. Ne călesc toate astea şi probabil ne vor ajuta în viitor"
, a declarat Costantin, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt