adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Nae Constantin critică atitudinea elevilor săi. ”Noi ne-am crezut învingători încă înainte de începerea meciului”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20990626/1/cons.jpg

Nicolae Constantin, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, s-a declarat surprins de evoluţia elevilor lui în înfrângerea suferită sâmbătă, la Mioveni, scor 0-1.

”Noi ne-am crezut învingători încă înainte de începerea meciului. O parte din vină o port şi eu. E o victorie meritată a Mioveniului. Sunt surprins neplăcut de evoluţia noastră, pentru că nimic din ceea ce am lucrat nu s-a aplicat pe teren.

Am crezut că putem trece peste absenţele pe care le aveam, dar se pare că nu am reuşit să suplinim lipsa jucătorilor accidentaţi.

La Moldoveanu nu am văzut faza, dar din moment ce avem VAR şi nu s-a dat penalti, înseamnă că nu a fost. Despre play-off nu aş vrea să vorbesc. Noi pierdem la ultima clasată şi ne gândim la play-off?”
, a declarat Nae Constantin.

Echipa CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a din Superligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri