adplus-dvertising
Ultima oră
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus

Nae Constantin şi-a anunţat demisia după umilinţa, scor 5-0, din partida cu FC Botoşani. ”Simt că nu pot să duc mai departe munca asta”

Petrolul Ploiești Publicat pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

FC Botoşani a învins luni, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 5-0, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

Nae Constantin, tehnicianul ploieştenilor, a anunţat că nu va continua pe banca ”lupilor galbeni”, chiar dacă echipa se află pe locul 8 în campionat. Se pare că şirul de trei înfrângeri consecutive şi umilinţa suferită la Botoşani l-au făcut să ia decizia de a pleca de la Petrolul.

"Umilinţă. Cred că e etapa umilinţelor asta şi noi am făcut parte din ea. Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele. Sunt principalul vinovat. E momentul să se încheie un ciclu la Petrolul.

Simt că nu mai pot, am vorbit şi cu cei din conducere şi cred că ar fi timpul să mă opresc. Asta am spus conducerii. Mi-au zis să nu mă grăbesc, dar asta e decizia mea. Cred că nu e totul pierdut şi cred că altcineva ar putea să ducă mai departe munca mea de un an şi jumătate. Simt că nu pot să duc mai departe munca asta", a spus Nae Constantin, după meci.

Nae Constantin reuşise 31 de victorii, 10 egaluri şi 18 eşecuri, în  59 de meciuri, de când a semnat cu Petrolul, în luna mai a anului 2021.

mail-share icon Email
viewscnt