Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Nae Constatin, resemnat după înfrângerea cu Sepsi. ”Noi am fost mult sub ce mă aşteptam, practic nu am avut decât două situaţii”

Petrolul Ploiești Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20917413/1/nae-constantin-petrolul.jpg

Sepsi OSK a învins vineri, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în primul meci al etapei a 18-a din Superligă.

Nae Constatin a vorbit despre partida foarte slabă pe care au făcut-o elevii săi şi recunoaşte că astăzi echipa lui nu ar fi meritat victoria.

”Un meci fără istoric, câştigat de ei de o manieră categorică. Noi am fost mult sub ce mă aşteptam, practic nu am avut decât două situaţii pe final.

Trebuie să ne revenim repede, finalul o să fie foarte greu. N-aş vrea să vorbim de play-off, pentru că e mult până acolo. Azi nu am fi meritat să câştigăm.

Noi am greşit mult, mi-e greu să găsesc un remarcat din echipa noastră.

Noi am avut o perioadă foarte bună când erau probleme mai mari cu banii, am avut meciuri cu rezultate pozitive, dar când s-a ajuns cu banii la zi, am avut foarte multe rezultate negative.

E o problemă, nu ar trebui să existe. Trebuie să intri cu gândul la ce ai de făcut pe teren", a concluzionat Constantin.

Antrenorul ”lupilor galbeni” a vorbit şi despre Constatin Budescu, care a intrat în repriza a doua.

”Orice timp care trece e un avantaj pentru Budescu şi îl face să fie mai aproape de forma de odinioară. La Mathaus s-a văzut greşeala, dar toţi au greşit acolo, nu trebuia să ajungă centrare în careu, nici mingea acolo la golul 2.”, a mai spus Nae Constatin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri