adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Nana Boateng poate pleca de la CFR Cluj. Cristi Balaj anunţă: "Are ofertă foarte mare!"

CFR Cluj Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20745451/2/boateng.jpg


În plină campanie de achiziţii pentru forţarea calificării în grupele unei cupe europene, CFR Cluj primeşte şi oferte pentru unii dintre jucătorii importanţi. În timp ce discuţiile pentru Petrila, Debeljuh şi Burcă nu s-au concretizat, ghanezul Nana Boateng (28 de ani) ar putea pleca în perioada următoare, pe numele său venind o propunere pe care preşedintele Cristi Balaj o consideră "foarte mare".
 
Imediat după finalul stagiunii 2021/2022, Petrescu i-a adus pe danezul Hammersboy-Mistrati şi croatul Karlo Muhar pentru postul de la mijlocul terenului, acolo unde îi avea oameni de bază pe Boatng şi Bordeianu. În cazul lui Boateng, plecarea de la CFR Cluj ar putea veni după doar un sezon sub comanda lui Dan Petrescu, africanul făcând o impresie foarte bună şi atrăgând interes din străinătate:
 
"Am cheltuit mai mult decât am vândut, nu s-au concretizat ofertele pentru Petrila, Burcă, Debeljuh. Boateng are şi el o ofertă foarte mare. Vor pleca doar dacă suma primită este satisfăcătoare pentru club şi depinde ce soluţii avem, pentru că vrem şi performanţă. E mică şansă să plece toţi", a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Paşii pentru un transfer realizat de CFR Cluj

Preşedintele campioanei a dezvăluit şi care e reţeta pe care o aplică echipa din Gruia înainte să realizeze un transfer. Şefii departamentului de scouting sunt cei care propun jucătorii, apoi Dan Petrescu şi staff-ul său dau OK-ul preliminar, pentru ca Neluţu Varga să aibă ultimul cuvânt:
 
"Petrescu solicită jucatori cu minim de cerinte: forţă, înălţime, meciuri, goluri în ultimul an. Zanfir şi Mara încep să caute. Există şi propuneri de la impresari sau cluburi. Se face selecţie, ne mai uităm eu şi Bilaşco, se transmite către stafful lui Petrescu, care mai face o selecţie. Petrescu se uită şi el şi ultimul cuvânt îl are finanţatorul, dar nu s-a întâmplat să spună nu în această campanie", a mai spus Balaj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele