Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Nana Boateng poate pleca de la CFR Cluj. Cristi Balaj anunţă: "Are ofertă foarte mare!"

CFR Cluj Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20745451/2/boateng.jpg


În plină campanie de achiziţii pentru forţarea calificării în grupele unei cupe europene, CFR Cluj primeşte şi oferte pentru unii dintre jucătorii importanţi. În timp ce discuţiile pentru Petrila, Debeljuh şi Burcă nu s-au concretizat, ghanezul Nana Boateng (28 de ani) ar putea pleca în perioada următoare, pe numele său venind o propunere pe care preşedintele Cristi Balaj o consideră "foarte mare".
 
Imediat după finalul stagiunii 2021/2022, Petrescu i-a adus pe danezul Hammersboy-Mistrati şi croatul Karlo Muhar pentru postul de la mijlocul terenului, acolo unde îi avea oameni de bază pe Boatng şi Bordeianu. În cazul lui Boateng, plecarea de la CFR Cluj ar putea veni după doar un sezon sub comanda lui Dan Petrescu, africanul făcând o impresie foarte bună şi atrăgând interes din străinătate:
 
"Am cheltuit mai mult decât am vândut, nu s-au concretizat ofertele pentru Petrila, Burcă, Debeljuh. Boateng are şi el o ofertă foarte mare. Vor pleca doar dacă suma primită este satisfăcătoare pentru club şi depinde ce soluţii avem, pentru că vrem şi performanţă. E mică şansă să plece toţi", a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Paşii pentru un transfer realizat de CFR Cluj

Preşedintele campioanei a dezvăluit şi care e reţeta pe care o aplică echipa din Gruia înainte să realizeze un transfer. Şefii departamentului de scouting sunt cei care propun jucătorii, apoi Dan Petrescu şi staff-ul său dau OK-ul preliminar, pentru ca Neluţu Varga să aibă ultimul cuvânt:
 
"Petrescu solicită jucatori cu minim de cerinte: forţă, înălţime, meciuri, goluri în ultimul an. Zanfir şi Mara încep să caute. Există şi propuneri de la impresari sau cluburi. Se face selecţie, ne mai uităm eu şi Bilaşco, se transmite către stafful lui Petrescu, care mai face o selecţie. Petrescu se uită şi el şi ultimul cuvânt îl are finanţatorul, dar nu s-a întâmplat să spună nu în această campanie", a mai spus Balaj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele