Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Napoli cere ca returul cu Barcelona să aibă loc în afara Spaniei: "Cred că ar trebui să jucăm acolo"

Champions League Publicat pe 30 iul 2020
mail-share icon Email

Preşedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, cere ca returul cu FC Barcelona, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, să aibă loc în afara Spaniei, din cauza riscului de infectare cu COVID-19.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19436810/1/napoli.jpg

Un nou focar de coronavirus a izbucnit la Barcelona, iar conducătorul lui Napoli cere ca meciul să fie mutat în Portugalia sau în Germania.

"Auzim îndoieli şi temeri care vin din Spania. UEFA este indiferentă, nu ia nimeni atitudine. Dacă au decis ca Liga Campionilor să se joace înn Portugalia, iar Europa League în Germania, cred că ar trebui să jucăm returul în Portugalia sau în Germania. Nu înţeleg de ce trebuie să stăm într-un oraş cu probleme majore", a declarat preşedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, pentru Sky Sports.

Barcelona - Napoli, sâmbătă, 8 august, de la 22:00, pe Look Plus

În meciul tur, disputat înainte ca pandemia de coronavirus să ia amploare, Napoli şi Barcelona au remizat pe Stadio San Paolo, scor 1-1. Returul este programat sâmbătă, 8 august, de la 22:00, pe Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri