Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Napoli e nemulţumit: "Am pierdut două puncte. Băieţii spun că nu a fost penalty"

FC U Craiova 1948 Publicat pe 6 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20595657/1/napoli.jpg


Tehnicianul echipei U Craiova 1948, Nicolo Napoli, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-2, că jucătorii săi sunt de părere că adversarii nu ar fi trebuit să beneficieze de penalti.
 
“Am făcut un meci foarte bun. Am avut ocazia să câştigăm. Băieţii spun că nu a fost penalti, alţii spun că a fost penalti... până la urmă s-a dat. Arbitrul a fluierat penalti. Ce să facem? Am pierdut două puncte. La cum s-a desfăşurat partida, puteam să obţinem cele trei puncte. Cred că da, suntem aici împreună pentur a salva echipa de la retrogradare. Sperăm”, a spus Napoli la posturile care transmit Liga 1.
 
Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, arbitrat de Istvan Kovacs.
 
Au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2 (penalti) pentru FCSB.
 
În minutul 90+6, de la FCSB a fost eliminat Cristea, el primind al doilea cartonaş galben.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri