Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Napoli pregăteşte un înlocuitor de top pentru Luciano Spalletti

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21134455/1/profimedia-0715801535.jpg

Napoli a reuşit o performanţă istorică în acest sezon de Serie A, să câştige titlul în Italia după decenii de aşteptare, dar şi să o bifeze cu cel mai în vârstă antrenor care s-a încoronat campion în ”Peninsulă”. Luciano Spalletti a reuşit să îşi treacă titlul în CV cu Napoli la 64 de ani şi 58 de zile, dar ar putea pleca în vară, la finalul întrecerii, din diverse motive.

  • Serie A se vede şi din vară pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Conform publicaţiilor de presă sportivă din Italia, deşi Luciano Spalletti a anunţat că va prelungi înţelegerea şi după această vară, conducerea clubului napoletan e în anumite discuţii în contradictoriu cu omul care a adus titlul. Din acest motiv, e posibil ca, dacă nu se ajunge la un acord, un alt antrenor să preia echipa.

Pe lista de înlocuitori s-au menţionat mai multe nume sonore, precum: Antonio Conte şi Roberto De Zerbi.

Jurnliştii ziarului La Reppublica scriu că favoritul conducerii napoletanilor este fostul selecţioner al Spaniei, Luis Enrique.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele