Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Narcisa Lecuşanu a identificat mai multe probleme în jocul celor de la CSM Bucureşti. ”Echipa a stat doar în Grubisic şi Neagu”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20112288/1/csm-tska.jpg

CSM Bucureşti a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin! La Moscova, în direct pe Look Sport+, ŢSKA a reuşit o victorie la cinci goluri diferenţă, scor 24-19, şi a mers mai departe graţie golurilor înscrise în deplasare. La Bucureşti, CSM s-a impus cu 32-27.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 9 goluri din 15 aruncări.

Fosta mare handbalistă Narcisa Lecuşanu a declarat că nu este atât de surprinsă de rezultat, întrucât s-au făcut multe greşeli în manşa tur, iar lipsa de experienţă a lui Adi Vasile la acest nivel s-a simţit.

”Cumva jocul lui CSM Bucureşti nu mi-a dat speranţe. Nu am avut cea mai mare încredere. Nu am ştiut să conservăm la Bucureşti avantajul de 9 goluri avut la un moment dat. Acum, la Moscova, echipa a stat doar în Grubisic şi Neagu. Sunt jucătoare gen Laura Chiper Moisă care se vede că nu au jucat tot sezonul sau au evoluat foarte puţin. Acum, când le-ai trimis să joace, nu au putut.

Lazovic a făcut un meci slab, deşi în meciurile de până acum a jucat formidabil. Nu l-am înţeles pe Adi Vasile de ce nu a scos-o, să o ţină trei-patru minute să o liniştească. Poate trebuia băgată şi Bazaliu sau Perianu acolo. Ai nevoie de toţi oamenii într-o echipă. Ştiu, e uşor de pe margine, eu nu sunt la antrenamente să văd cum se pregătesc. Poate acolo e o explicaţie”, a declarat Lecuşanu, pentru gsp.ro.

  • Narcisa Lecuşanu face parte din Comitetului Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele