adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Nasser Al-Khelaifi a lămurit situaţia cu privire faptul că Zinedine Zidane ar prelua PSG. ”Nu îmi plac zvonurile!

PSG Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20486454/1/zinedine-zidane.jpg

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi a dat asigurări că gruparea pariziană nu l-a contactat pe Zinedine Zidane pentru postul de antrenor.

"Mauricio Pochettino este aici la Paris şi suntem foarte fericiţi cu el. Nu îmi plac zvonurile, nu a existat niciun contact cu Zidane", a spus şeful PSG.

Pochettino are 49 de ani şi este antrenor la PSG din acest an. Zidane are tot 49 de ani şi în această vară a plecat de la Real Madrid.

În clasamentul Ligue 1, PSG este lider, cu 40 de puncte, locul doi fiind ocupat de Rennes, cu 28 de puncte, după 15 etape.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele